SV Nao Veure organiseert, bij voldoende deelname, een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Eindhoven op vrijdag 20 april 2012. De SV Nao Veure heeft in verband met de drukte besloten de verkoop voor dit duel niet op maandag 9 april 2012 te organiseren omdat dan reeds de verkoop voor de verplichte buscombi naar FC Oss plaatsvindt. Wij hebben daarom gekozen voor de volgende verkoopmomenten:

  • Woensdag 11 april 2012 van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag 14 april 2012 van 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Maandag 16 april 2012 van 19.00uur tot 21.00 uur

De kosten voor leden van de SV Nao Veure zijn € 18. Niet-leden betalen € 27. De leden van de SV Nao Veure krijgen dus niet de gebruikelijke € 5 maar € 9 korting. Dit als gebaar richting onze vaste en trouwe leden om hen te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen dit seizoen. Let op: voor de verplichte buscombi zijn slechts 175 kaarten beschikbaar!

Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij FC Eindhoven.

De bus vertrekt vrijdag 20 april om 18.00 uur vanaf de voorzijde van de Trendwork Arena. (Er kan ook geparkeerd worden in de parkeergarage)

We verzoeken eenieder contant te betalen tijdens de inschrijving in verband met een korte reistijd!

Naast de verplichte buscombi is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de verplichte autocombi naar deze wedstrijd. Hiervoor zijn 300 kaarten beschikbaar. De verkoop van deze autocombi zal op dezelfde momenten plaats vinden als voor de buscombi, zoals hierboven vermeld. De kaarten kosten € 9 per stuk (contant betalen). Legitimatie bij aankoop is verplicht en er kunnen maximaal 3 kaarten per persoon gekocht worden.

Omdat er in Eindhoven maximaal 100 parkeerplaatsen beschikbaar zijn heeft de SV Nao Veure ‘slechts’ 100 parkeerkaarten ter beschikking. Zodra deze op zijn moeten wij de verkoop van kaarten stoppen. We verzoeken daarom iedereen vriendelijk zoveel mogelijk samen te reizen met minimaal 3 personen per auto.

Parkeren buiten de daarvoor aangewezen plaatsen is niet toegestaan en mensen die toch elders parkeren kan de toegang tot het stadion geweigerd worden.

De omwisselbiljetten dienen op de wedstrijddag tussen 18.30 uur en 19.00 uur op de parkeerplaats Meiberg Rijksweg A2 77 bij Nederweert omgewisseld te worden voor een tweede omwisselbiljet. Dit tweede omwisselbiljet dient bij het uitvak in Eindhoven omgewisseld te worden voor een toegangskaart voor het uitvak. Er dient dus 2x omgewisseld te worden!

De SV Nao Veure begrijpt dat al deze regels niet ideaal zijn voor de supporters van Fortuna Sittard maar wil benadrukken haar uiterste best te doen voor zo goed mogelijke afspraken omtrent reizen naar uitwedstrijden.

Mocht iemand naar aanleding van bovenstaande vragen hebben, dan kan hij of zij contact opnemen met de SV Nao Veure op telefoonnummer 06 – 38 13 01 10.