Sinds het bericht dat Áron Dobos uit Sittard-Geleen is vertrokken blijft het stil rondom de Hongaarse buitenspeler. Maar na ruim een week duikt Dobos plots op in een oefenduel dat het Slowaakse ŠKF Sereď afwerkt tegen het Hongaarse Dorogi FC. ŠKF Sereď speelt tijdens dat duel met 2-2 gelijk, en Dobos neemt één van beide treffers voor zijn rekening.

Zijn nieuwe Slowaakse club neemt de winterstop serieus want ze speelden vanochtend wederom een oefenduel. Om 11.30 uur trapten ze af op Sportcomplex ‘Vlastislava Marečka’ tegen het Tsjechische FC Fastav Zlín.

Tijdens de rust kijkt Dobos tegen een 1-0 achterstand aan en ziet deze aangroeien tot 2-0, vlak na rust. In de slotfase weet invaller Dobos de score een iets draaglijker aanzien te geven door de aansluitingstreffer te scoren, maar bij 2-1 blijft het.


Áron Dobos heeft wederom gescoord

Aangezien noch Fortuna noch ŠKF Sereď officieel hebben gecommuniceerd omtrent de situatie van de 19-jarige aanvaller blijft het gissen wat zijn status is. Zonder tegenbericht staat Dobos nog gewoon onder contract in Sittard-Geleen. De tijd zal ongetwijfeld leren hoe het met hem afloopt.

Bron: ŠKF Sereď / FC Fastav Zlín Twitter