Fortuna heeft vanmiddag de vriendschappelijke wedstrijd tegen een Molukse selectie met 0-4 gewonnen.

Voor ongeveer 250 toeschouwers kwam Fortuna op het sportcomplex van RKVV Lindenheuvel op voorsprong door een vroeg eigen doelpunt. Een Molukse verdediger tikte een voorzet van Mels van Driel langs zijn eigen keeper. Wasiu Taiwo maakte er nog voor rust 2-0 van.
Na rust kon Taiwo weer scoren door een voorzet van dichtbij binnen te tikken. Michael Evers bepaalde de eindstand op 0-4 door een goede actie doeltreffend te beëindigen.

Alledrie de vriendschappelijk wedstrijden na de competitie werden winnend afgesloten. Aanstaande maandag vindt er een informatie-avond plaats waarop de verantwoordelijken hun toekomstplannen zullen ontvouwen. Dinsdagavond speelt het tweede elftal nog een wedstrijd en dan krijgen de spelers twee weken rust. Daarna wordt verder getraind met de spelers die volgend jaar waarschijnlijk ook nog in Sittard zullen spelen.