Fortuna heeft het tweede duel in Suriname verloren met 2-1 van Leo Victor. De drie doelpunten vielen in een zeer kort tijdsbestek. Leo Victor nam twintig minuten na rust een 1-0 voorsprong. Hamming maakte direct na die treffer gelijk, maar die gelijke stand was geen lang leven beschoren, want een minuutje later was het alweer 2-1 voor de Surinamers. Verder dan driemaal het houtwerk raken kwam Fortuna niet meer, waardoor de Fortunezen dus een nederlaag leden.
Ondanks de nederlaag plaatste Fortuna zich toch voor de halve finales, waarin Fortuna aanstaande zondag speelt tegen Transvaal voor een plek in de finale.

Fortuna speelde in de volgende startopstelling:

Hesp, Emeran, Van Geem, Volmer, Hermans, Heering, Van der Hoeven, Haeldermans, El Gaaouirri, Hamming en Gommans

Koning/Cook zijn dus aan het experimenteren geslagen in deze wedstrijd (bron: Fortuna Sittard).