Op het trainingskamp in de buurt van Hamburg heeft Fortuna Sittard een oefenwedstrijd gespeeld tegen Glashütter SV.br>
Fortuna speelde in de volgende startopstelling: Bertjens, Emeran, Akerboom, Steegs, Klimek, Meszaros, van der Hoeven, Van Barneveld, Cagnazzo, Hamming en Tychon.
Dit elftal kreeg een uur speeltijd. In dat uur liep Fortuna uit naar een 5-0 voorsprong. Het begon met een hattrick van Hamming (2de, 43ste en 45ste minuut) gevolgd door een treffer van Van Barneveld (50ste minuut) en afgesloten met de vierde treffer van Hamming via een penalty (58ste minuut).

Na een uur wisselde Koning het complete elftal op de keeper na. En dus kwam het er zo uit te zien: Bertjens, T. Janssen, Gerearts, Hamers, L. Janssen, Bastian, Daemen, Rajcomar, El Gaaouiri, Hamming en Gommans.
Dit elftal wist in het beschikbare half uur speeltijd nog tweemaal te scoren. Gommans maakte de 6-0 (73ste minuut) en Rajcomar scoorde de laatste treffer in de 82ste minuut.
Halverwege het laatste half uur verving Roger Hermens Davy Bertjens op doel en daarmee speelde Hermens voor het eerst in het eerste elftal van Fortuna Sittard.

Bron: Dagblad De Limburger / Fortuna Sittard / Limburgs Dagblad