Fortuna heeft vanavond 5e klasser St. Joost met 9-0 verslagen.
De wedstrijd stond in het teken van de ingebruikname van de nieuwe lichtinstallatie van St. Joost. De eerste helft speelde zich volledig af op de helft van de rood-witten. Dit resulteerde uiteindelijk in een 0-5 ruststand. De doelpunten kwamen op naam van Taiwo (2x), Grabovac, Daumantas en Ronald Dassen. De score had veel hoger kunnen zijn, maar dat werd verhinderd door uitstekend keeperswerk van de St. Joost-doelman.

De tweede helft gebruikte nieuwe trainer Rob Hutting om een aantal 2e elftal-spelers aan het werk te zien. Deze mochten een dik half uur hun kunsten vertonen.
De score liep door doelpunten van Garritsen, Taiwo, Ahmet Olgün en Jeroen Bergmans op tot 0-9.

Volgende week woensdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Het Duitse SV Breberen is dan de tegenstander.