De G-voetballers van Fortuna Sittard hebben vanmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen EHC G2. Hiermee schiet Fortuna op de ranglijst niet veel op; ze blijven hiermee vast op de vijfde plek staan.

Fortuna begint dramatisch aan de wedstrijd. Tijdens de eerste de beste aanval profiteert EHC al van onoplettendheid aan Sittard-Geleense kant waardoor het na een halve minuut al 1-0 is.

Gedurende de eerste helft komt Fortuna steeds beter in haar spel, drukt EHC steeds verder achteruit en voetbalt een aantal mooie kansen bijeen. Met meer geluk dan wijsheid blijven de Hoensbroekenaren overeind en halen met de 1-0 tussenstand de rust.

De aanvoerder van EHC neemt een vrije trap

Na de theepauze ontbrandt het duel pas écht. De tweede helft is pas een paar minuten oud als Max van Kessel Fortuna weer op gelijke hoogte trapt. Nadien scoren beide teams beide nog eenmaal, maar een winnaar verdient het duel niet. En dus moeten beide ploegen zich tevreden stellen met een punt.

Na de wedstrijd verbroederen beide teams middels het maken van een groepsfoto.

Tegenstanders tijdens de wedstrijd, maar niet na afloop

Volgende week genieten de heren van een weekje rust, waarna ze op 15 december de eerste competitiehelft afsluiten met een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan wederom EHC. De wedstrijd vindt plaats op sportcomplex ‘Mijn Zuid’ van VV Sanderbout. Aanvang is 15.00 uur.