Nadat in de beginfase van de zomerstop allerlei spelers werden uitgezwaaid heeft Fortuna Sittard ook goed nieuws te melden.

Want de club is met Paul Gladon een tweejarige verbintenis aangegaan. Dat betekent dat Gladon zich tot en met de zomer van 2024 Fortunees mag noemen.


Paul Gladon verschalkt de doelman, maar scoort uiteindelijk niet

Met de nieuwe overeenkomst breit de 30-jarige Rotterdammer een nieuw hoofdstuk aan zijn carrière die hem langs clubs als Heracles Almelo, Wolverhampton Wanderers FC en Willem II leidde.

Gladon komt in de winterstop van het seizoen 21/22 op proef in Sittard-Geleen en dwingt al gauw een contract af. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen, en toont zich belangrijk met doelpunten tegen Sparta Rotterdam (3-0 winst) en Vitesse (1-2 verlies). Mede dankzij die doelpunten handhaaft Fortuna zich in de Eredivisie.

Na het seizoen spreekt de club al de wens uit met een aantal spelers om tafel te willen gaan zitten, waaronder Gladon. Die gesprekken zijn dusdanig goed verlopen dat Gladon een contract voor twee seizoenen tekent.

Bron: Fortuna Sittard