Vanavond heeft Jong Fortuna de thuiswedstrijd tegen koploper NAC Breda met 2-0 weten te winnen na een 1-0 ruststand. Doelpuntenmakers waren Haik Israelian en invaller Shahin Dagistan.

Onze beloften speelden een uitstekende partij tegen een gehavende koploper. Aangezien NAC1 gisteren speelde en ook later deze week nog zal aantreden, waren er geen bekende namen in de starting line up bij de reserves van de Eredivisionist. Fortuna had gedurende de hele wedstrijd het betere van het spel en kwam eigenlijk ook nauwelijks in de problemen. Haik Israelian zorgde in de eerste met een bekeken lob van +/- 40 meter voor de 1-0. Vlak voor rust werd Youssef Koubali met twee keer geel van het veld gestuurd.
In de tweede helft bleef de in ondertal spelende thuisploeg verreweg het gevaarlijkst. Met name de eenzame frontsoldaat en absolute uitblinker Ahmet Olgün zorgde voortdurend voor gevaar in de Bredase defensie. Uit een counter wist invaller Shahin Dagistan met een bekeken schuiver de eindstand op 2-0 te brengen.