In de aanloop van het seizoen 19/20 meldt Jacky Donkor zich in Sittard-Geleen. De pijlsnelle flankaanvaller traint een maand mee op proef en tekent vervolgens een contract voor twee seizoenen. Een goot succes wordt zijn eerste seizoen niet, aangezien Donkor maar tijdens één competitieduel in actie komt voor Fortuna. Ook tijdens het bekertoernooi speelt Donkor éénmaal.

In de aanloop op het seizoen 20/21 weet Donkor te scoren in het oefenduel met KRKSV Groene Ster, maar toch lijken zijn speelkansen bij Fortuna niet bijster groot.

Omdat zijn contract na het seizoen 20/21 afloopt en Fortuna niet denkt dat Donkors capaciteiten tot de Eredivisie reiken, besluit de club hem te verhuren aan FC Eindhoven. Dat gaat Donkor beter af; hij is veelal basisspeler is soms beslissend. Toch gaat de Eindhovenaren niet met Donkor verder.

In een poging een nieuw contract elders af te dwingen sluit Donkor zich aan bij het Belgische Free Players FC, maar het duurt toch nog even vooraleer Donkor onder de pannen is. Maar dat is nu gelukt. Donkor tekent een contract bij FC Dordrecht en mag zich de komende twee seizoenen ‘Schapekop’ noemen.

Bron: FC Dordrecht