Fortuna Sittard heeft ook de tweede oefenwedstrijd met 10-0 gewonnen. Vanavond was fusieclub Conventus ’03 het slachtoffer.
Fortuna startte in de volgende opstelling: Baart, Joosten, Akerboom, Dassen, Hermans, Simone, Meszaros, Cagnazzo, Moutawakil, Derksen en Taihuttu.
Voor rust liep de score snel op naar 6-0 via treffers van Dassen, Derksen, Hermans (of was dat een eigen doelpunt?), Simone, Cagnazzo en Taihuttu. Vijf minuten voor rust zorgde de laatste met zijn tweede treffer van de avond voor de 7-0 ruststand.
In de rust een hoop wisselingen. Drie nieuwe spelers en als gevolg daarvan ook nog een paar positionele wisselingen leverden de volgende opstelling op: Thijssen, Akerboom, Dassen, Vaessen, Hermans, Simone, Joosten, Cagnazzo, Moutawakil, Derksen en Dabo.
Al snel scoorde Derksen uit een penalty de achtste treffer. Het telraam werd van zolder gehaald, maar vreemd genoeg was het 35 minuten wachten op de negende treffer. Ondertussen waren Luc Janssen, Aitjdag en Bergmans; Joosten, Moutawakil en Derksen komen aflossen. De negende treffer kwam van het hoofd van Bergmans. De tiende treffer kwam net zoals in Munstergeleen van de voet van Cagnazzo.