Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens de seizoensopening thuis tegen FC Dordrecht niet beschikken over Mickaël Malsa, die – volgens Dagblad De Limburger – nog niet speelgerechtigd is. Voor de rest is de selectie beschikbaar.

We vermoeden dat Oliseh vasthoudt aan het elftal dat afgelopen vrijdag tegen SV Bergisch Gladbach speelde. Kortom, Miguel Santos onder de lat. Daarvoor een viermansverdediging: Christopher Braun (rechts), centraal aanvoerder Perr Schuurs en Wessel Dammers, en Marco Ospitalieri (links).

Op het middenveld Jorrit Smeets en Dries Saddiki in een controlerende rol; Gavin Vlijter in een aanvallende rol. De driemansvoorhoede bestaat uit Lisandro Semedo (rechts), Finn Stokkers (centraal) en Djibril Dianessy (links).

Bekende gezichten bij FC Dordrecht? Marco Boogers is afgelopen week afgezwaaid als technisch directeur, maar Mailson Lima staat op het punt een contract in Dordrecht tekenen, waardoor er toch weer een Fortunees bij FC Dordrecht op de loonlijst staat. Lima zit bij de wedstrijdselectie. Net als Fortuna, heeft ook FC Dordrecht – voor wat het waard is – een prima voorbereiding achter de rug. De club speelt met een grotendeels vernieuwde selectie.

Laatste overwinning thuis tegen FC Dordrecht? 26 Augustus 2016. Vorig seizoen kwam Fortuna tweemaal op achterstand maar won toch met 3-2. Aziz Khalouta, Roald van Hout en Junior Torunarigha zorgden voor de doelpunten.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Dordrecht: W-V-V-W-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? …-…-…-…-…

Scheidsrechter Martin Perez staat voor de zevende maal aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. Goed voor een veertiende plek in de lijst ‘meest favoriete scheidsrechter‘. Een middenmoter dus.

Opstelling: Santos; Braun, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Vlijter; Semedo, Stokkers, Dianessy.

Supporters: Om 16.30uur openen de deuren van het (vernieuwde) fanhome en de nieuwe fanshop. Fortuna SC heeft een BBQ en twee DJs op het voorplein geregeld. Zorg dat je erbij bent!