Trainer Ben van Dael kan vanavond in het thuisduel tegen FC Eindhoven niet beschikken over Dennis Dengering die in het duel tegen RKC Waalwijk tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen opliep. Verder staat er een vraagteken achter de naam van Jens van Son. Hij heeft nog last van een kuitblessure. Voor de rest is iedereen fit en beschikbaar.

Dit betekent dat Van Dael vanwege de absentie van Dengering achteraan een vervanging moet doorvoeren. We vermoeden dat Marco Ospitalieri die vervanger is. Verder Ferhat Kaya op doel; Jordie Briels op de rechtsbackpositie en het duo Ferry de Regt en Roel Janssen als centrale verdedigers.

Mocht Van Son niet speelklaar zijn, dan zal Luc Mares zeer waarschijnlijk zijn vervanger zijn. Verder op het middenveld Joeri Schroyen en Nayib Lagouireh aan de zijkanten; Raymond Fafiani en Yoeri Loen centraal. Lars Hutten moet in de aanval voor de doelpunten zorgen.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen FC Eindhoven? 13 December 2013. Ramon Voorn, Aziz Khalouta en in de laatste minuut Gevaro Nepomuceno scoren in een duel dat in 3-2 eindigt.

Laatste vijf duels thuis tegen FC Eindhoven: V-W-G-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-W-W-V-V

Scheidsrechter: Christian Mulder stond tweemaal eerder aan de aftrap van een duel van Fortuna. Een gelijkspel en een nederlaag waren ons deel.

Opstelling: Kaya; Ospitalieri, De Regt, Janssen, Briels; Schroyen, Mares (Van Son?), Fafiani, Lagouireh, Loen; Hutten.