Trainer Ben van Dael kan vanavond tijdens het thuisduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op Mailson Lima, die langdurig uit de roulatie is. Voor de rest is iedereen erbij.

Ondanks de vijfde nederlaag op rij, vermoeden we dat Van Dael vasthoudt aan de basiself die hij in Helmond het veld instuurde. Hij kan per slot van rekening niet blijven wisselen.

Kortom, we vermoeden Leon ter Wielen op doel, met daarvoor Jordie Briels als rechtsback, Ferry de Regt en Kamen Hadzhiev in het centrum en Marco Ospitalieri als linksback.

Op het middenveld het trio Okan Kurt, Jorrit Smeets en Luc Mares. Voorin Roald van Hout en Stefan Askovski op de flanken en Djibril Dianessy in de spits.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Nee, niemand. Of toch? Muhammed Mert traint nog altijd zonder contract mee bij FC Eindhoven, maar zal dus niet in actie komen.

Laatste overwinning thuis tegen FC Eindhoven? 14 Maart 2016. Vorig seizoen dus. Roel Janssen scoorde tweemaal en werkte een 0-1 achterstand uit.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Eindhoven? W-V-W-G-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-V-V-V

Scheidsrechter: Edwin van de Graaf staat vijfde in de lijst ‘meest Fortuna gezinde scheidsrechter’. Een prima keuze van de KNVB.

Opstelling: Ter Wielen; Briels, De Regt, Hadzhiev, Ospitalieri; Kurt, Smeets, Mares; Van Hout, Dianessy, Askovski.