Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond in het uitduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Marco Ospitalieri en Jorrit Smeets. Dries Saddiki keert terug van een schorsing; Michael Pinto van een blessure. Ten opzichte van afgelopen maandag verliest Braga dus Smeets, maar hij krijgt er Saddiki en Pinto voor terug.

In de achterhoede verwachten we Aykut Özer in het doel. Clint Essers start als rechtsback. Centraal spelen aanvoerder Perr Schuurs en Wessel Dammers. Op de linksbackpositie moet Braga kiezen tussen Kai Heerings en de teruggekeerde Pinto. We denken dat Heerings start.

Op het middenveld is de strijd intenser geworden. Smeets is er weliswaar niet bij, maar Lazar Kojic, Todd Cantwell en Lars Hutten zijn serieuze basiselfkandidaten onder Braga. We vermoeden dat ze alle drie spelen; Saddiki begint op de bank.

In de voorhoede, Lisandro Semedo aan de rechter kant, Finn Stokkers in de spits en Djibril Dianessy aan de linker kant.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit tegen FC Eindhoven? 8 Maart 2013. Prince Rajcomar, Gevaro Nepomuceno en Patrick N’Koyi zorgen voor duidelijke cijfers op het bord: 0-3. De afgelopen vier seizoen verloor Fortuna echter telkens met 3-1 aan de Aalsterweg.

Laatste vijf competitieduels uit bij FC Eindhoven: V-V-V-V-W

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-G-G-V-V

Scheidsrechter Edwin van de Graaf staat op plek acht in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Prima keuze van de KNVB.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Heerings; Kojic, Cantwell, Hutten; Semedo, Stokkers en Dianessy.

Supporters: busreizigers melden zich om 18.15uur bij het stadion; autoreizigers melden zich tussen 18.30 en 18.45uur bij het AC Restaurant aan de A2 bij Nederweert om de omwisselbiljetten om te wisselen voor entreekaarten.