Trainer René Eijer kan vanavond in het thuisduel tegen Feyenoord (aftrap: 19.30uur) geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Gavin Vlijter, Wessel Dammers en Djibril Dianessy. Nieuw in de ziekenboeg is Branislav Ninaj, die niet okselfris is en niet zal spelen vanavond. Voor de rest is iedereen beschikbaar.

We verwachten dat René Eijer, in zijn laatste competitieduel als hoofdtrainer van Fortuna Sittard, geen noodzakelijke wijzigingen aanbrengt in zijn opstelling.

Kortom, we verwachten Alexei Koşelev in doel. Voor hem een verdedigingslinie bestaande uit Calvin Mac-Intosch als rechtsback, Anthony Syhre (als debutant en vervanger van Branislav Ninaj) en Kai Heerings centraal achterin en aanvoerder Michael Pinto als linksback.

Op het middenveld verwachten we José Rodríguez, Ahmed el Messaoudi, Jorrit Smeets en Mark Diemers, die voor de ideeën moet zorgen.

De voorhoede bestaat uit het duo Finn Stokkers en Andrija Novakovich.

Oud-Fortunezen bij Feyenoord? Nee, niemand.

Laatste competitie-overwinning thuis tegen Feyenoord? 24 November 1995. Kortsluiting bij Ulrich van Gobbel; debutant Roberto Lanckohr scoort de enige treffer van het duel: 1-0.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen Feyenoord: V-V-V-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-W-G-V

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük staat op plek veertien in de lijst ‘meest favoriete Fortuna-scheidsrechter’. Onderkant middenmoot, als we er optimistisch naar kijken. VAR Rob Dieperink heeft dezelfde score als Gözübüyük.

Opstelling: Koşelev; Mac-Intosch, Syhre, Heerings, Pinto; Rodríguez, El Messaoudi, Smeets, Diemers; Novakovich en Stokkers.

Supporters: De fanshop opent twee uur voor en twee uur na de wedstrijd. Zit je op de Fernando Ricksen Side, dan ligt er een gekleurd blaadje achter je stoel. Houd dat blaadje omhoog tijdens de spelersopkomst voor een mooie sfeeractie van TGV.