Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen Willem II geen beroep doen op de geblesseerden Timothy Dreesen, Niels Vets, Fatih Turan, Jordie Briels en Jeffrey Vlug. De laatste is nieuw in de ziekenboeg met een achillespeesblessure.

Achterin zal er wel niets veranderen ten opzichte van de achterhoede die op Woudestein speelde. Ferhat Kaya op doel, daarvoor Jonathan Hendrickx, Yoann de Boer, Roel Janssen en Kevin Kis.

Het ontbreken van Vlug betekent dat er iets moet veranderen op het middenveld en de hernieuwde beschikbaarheid van Patrick N’Koyi betekent dat Boessen ook voorin iets kan veranderen.

Dagblad De Limburger vermoedt dat Boessen met een twee-mans-voorhoede gaat spelen met N’Koyi en Patrick Amoah en dat Franco Zennaro zijn basisplek kwijtraakt aan Lars Gulpen. Als dat klopt is Fortuna van plan een stuk aanvallender te gaan spelen in Tilburg, dan de laatste weken het geval is geweest. Oveirge middenvelders: Ramon Voorn, Aziz Khalouta en Gevaro Nepumuceno.

Bekende gezichten? David Meul, Ruud Boymans en Zarko Grabovac stonden ooit onder contract in Sittard-Geleen.
Laatste overwinning in Tilburg? In het seizoen 96/97 ging Fortuna voor het laatst winnen in Tilburg. Ronald Hamming maakte de enige goal van de avond.

Opstelling: Kaya; Hendrickx, De Boer, Janssen, Kis; Khalouta, Voorn, Gulpen, Nepomuceno; N’Koyi en Amoah.