Het ziet ernaar uit dat Fortuna Sittard, een dag na de presentatie van de beoogde nieuwe aanvalsleider, wederom een aanvaller aan haar selectie gaat toevoegen. Het gaat in deze om de 18-jarige Veron Parkes. De aanvaller speelde de afgelopen seizoenen voor de jeugdelftallen van West Ham United FC, nadat hij in 2017 overkwam na Crystal Palace FC.

Afgelopen seizoen speelde Parkes voor West Ham United O18 en wist in 14 wedstrijden 11 maal te scoren. Tevens kwam hij tweemaal uit in de Premier League 2 Division 2, de Britse competitie voor O23-elftallen. Tenslotte speelde Parkes ook een handvol wedstrijden in diverse bekercompetities.

De interesse in Parkes is niet nieuw, aangezien in maart al duidelijk was dat verschillende clubs (SC Heerenveen, Celtic FC, AS Monaco en New York Red Bulls én Fortuna) de mogelijkheid bekeken de aanvaller aan hun selectie toe te voegen.

Parkes kon ook bij ‘The Hammers’ bijtekenen, maar aangezien zijn kansen op speelminuten daar nihil zijn, koos hij ervoor te vertrekken. Inmiddels heeft hij al een bezoekje aan het Fortuna Stadion gebracht en heeft zich gemeld bij Fortuna’s trainingskamp in het Brabantse Mierlo.

Bron: Dagblad de Limburger