Naast een hoop nieuwe spelers, zijn er natuurlijk ook een hoop spelers vertrokken. Sommigen hebben al een nieuwe club gevonden, sommigen zijn daar nog druk mee bezig en sommigen zijn spoorloos verdwenen.

Glenn Daniels (Sporting Hasselt), Lars Hutten (SV Rödinghausen), Roel Janssen (VVV Venlo), Ferhat Kaya (Helmond Sport), Gökhan Lekesiz (SC Wiedenbrück), Joeri Schroyen (MVV) en Bob Vankan (Jong FC Twente) vonden al onderdak.

Youri Loen speelde afgelopen seizoen op huurbasis (van Sparta) bij Fortuna, maar kreeg zowel in Rotterdam als in Sittard-Geleen geen nieuw contract. Hij traint al weken mee bij Achilles ’29, maar tot een contract heeft dat nog niet geleid. Misschien lukt dat nog wel en zien we hem terug op 5 augustus als Fortuna de competitie opent tegen Achilles ’29.

Ted de Man vroeg overschrijving aan naar VV Haaglandia, maar hoopte op iets beters. Hij testte bij het Duitse BV Cloppenburg, maar kreeg geen contract bij de Oberligist. Nu op proef bij Jong PEC Zwolle.

Dennis Dengering moest ook vertrekken bij Fortuna en houdt zijn conditie op peil bij EVV Echt. Hij speelt morgen wellicht mee bij EVV dat tegen Fortuna oefent.

Het contract van Muhammed Mert werd ook niet verlengd en dus is ook hij op zoek naar een nieuwe werkgever. Wellicht wordt het FC Eindhoven, want daar speelt hij momenteel op proef mee.

Jens van Son speelde het afgelopen half jaar op huurbasis bij Fortuna. Hij heeft nog een doorlopend contract bij Roda JC, maar of hij daar ook blijft is onduidelijk.

Ten slotte Jordy ter Borgh, die Fortuna in de winterstop verruilde voor Jong SC Heerenveen. Uit Friesland is de middenvelder inmiddels vertrokken. Ook hij zoekt een nieuwe club en traint voorlopig mee bij zijn oude club Almere City FC.

En dan is er nog de categorie ‘opsporing verzocht’. Van Raymond Fafiani en Nayib Lagouireh ontbreekt vooralsnog elk spoor.