De competitie ligt stil in verband met interlands en het gaat richting nieuwjaar; reden te meer voor allerlei media om de geruchtenmolen rondom Perr Schuurs een versnelling hoger te schakelen. En momenteel valt de beurt te eer aan het Britse ‘Football Whispers’. Het is onduidelijk hoe betrouwbaar deze website is, maar dat zal de website zelf haar minste zorg zijn.

Hoe dan ook, de site meldt dat Liverpool FC in de nabije toekomst zich in Sittard gaat melden om Fortuna’s kapitein over te nemen. Ze willen in ieder geval andere clubs de loef afsteken waarbij het volgens de website gaat om Ajax, PSV, Borussia Dortmund, Bayern München en Manchester City FC. Al deze clubs gaan kopstukken inzetten teneinde Schuurs over te halen voor hun club te kiezen (…).

Ook probeert de website aan te tonen wat er zo speciaal is aan Schuurs. Middels momenten uit de thuiswedstrijd tegen Jong AZ probeert men aan te tonen dat Schuurs de kunst verstaat te anticiperen op gevaarlijke situaties in het veld, in staat is aanvallen op te zetten, voetballend zijn mannetje staat en een diepe bal kan geven. Alsof we dat nog niet wisten!

De wintermercato komt er weer aan. En dat zal ongetwijfeld een enerverende periode worden. Maar dat is nu eenmaal het lot van een club die erin is geslaagd (uitzonderlijke) talenten aan zich te binden.

Bron: Footballwhispers.com